We houden, samen met bijna vijftig watersportbedrijven van watersportboulevard ’t Ges, op zaterdag 21 april  van 10.00 tot 17.00 uur open huis. De open dag is voor de watersporters zoals jij.

Bij ons kan je een workshop volgen en een proefvaart maken met een Buster XL of de Buster Phantom. En er is meer te doen op ‘t Ges! Van een gratis boottaxatie tot een afbouwproces van een zeilboot, van een maritieme fotoshoot tot een proefles.

Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op de vernieuwde website van ons bedrijventerrein: www.ges.nl

Brede BUSTER line-up

Tijdens de open dag kan je o.a. de volgende modellen bekijken en/of varen: 

  • Buster Mini sport combinatie Yamaha F9.9
  • Buster S1 combinatie Yamaha F15
  • Buster XL combinatie Yamaha F100
  • Buster XL Pro combinatie Yamaha F115
  • Buster XXL combinatie Yamaha F150
  • Buster Phantom combinatie 2 x Yamaha F350

Proefvaart

Tijdens de open dag kan je een proefvaart maken met de Buster XL of met de 10 meter Buster Phantom. De Buster Phantom is voorzien van 2 V8  350 PK krachtpatsers van Yamaha en van joystickbesturing, het Helm master systeem. Zie het programma hoe laat en hoe je je aan kan melden.

Buitenboordmotor workshop

Altijd al willen weten hoe jij het beste je buitenboordmotor kan behandelen, hoe je deze kan transporteren, waar je op moet letten met de benzine of tijdens het varen en waarom? Tijdens de open dag geeft Feike een workshop van ca. 1 uur over buitenboordmotoren t/m 15 PK.

Programma Open dag 21 aprll

10.00 Open
11.00 Buitenboordmotor workshop
13.00 Proefvaart Buster XL
14.00 Proefvaart Buster Phantom
15.00 Proefvaart Buster XL
16.00 Proefvaart Buster Phantom
17.00 Einde

NB: om teleurstelling te voorkomen is het zowel bij de workshop als bij de proefvaart van belang dat je je aanmeld!

En nog meer!!!!


Naast de vele Busters, hebben we ook een brede line-up van Zodiac staan, zoals de  nieuwste Zodiac Cadet Aluminium rib, Diverse Joker boats, o.a. een mooie nieuwe in stoere grijstinten uitgevoerde Joker Coaster 470.  De nieuwste waterscooters van Yamaha, waaronder de super stoere VXR.