Hengelsport- en visbotenbeurs

Tijdens de Hengelsport- en Visbotenbeurs van 30 november t/m 1 december 2019 in de Utrechtse Jaarbeurs zal Yamaha op volle sterkte aanwezig zijn met visboten, buitenboordmotoren en nieuwe elektromotoren. Zo staan ook wij op de stand met de Buster S1, voorzien van alle visopties vanuit het Buster programma.

 Dat de Finse Buster boten sterk en hufterproof zijn, is al jaren bekend en ook de reden dat deze zo vaak worden gebruikt bij bootverhuurders. Voor de sportvisserij zijn er veel modellen Busters die wat extra’s te bieden hebben. De populaire Buster S, M, XL en XXL modellen kun je aanschaffen met een speciaal Fish-pakket met onder meer werpdek, hengelkast, visstoel en/ of bracket voor de fronttroller.

En wat dacht je bijv. van de Lx, voorzien van het Buster Q scherm, het standaard navigatiescherm vanaf de M2 & L2, dat is uit te breiden met een fisfhinder van Raymarine.

En dan is het alleen nog maar vroeg opstaan en genieten van je perfecte visboot en het ochtendgloren….

 

Je vindt ons vanaf 29 november t/m 1 december op standnummer 031 in Utrecht of kom op een ander moment langs in onze showroom op de Jan Kuipersweg 15!

 

Voor vrijkaarten mail ons, we hebben een beperkt aantal beschikbaar!