Team

Uw buitenboordmotor specialisten!

Even bij onsbinnenkijken om een indruk te krijgen van ons bedrijf, klik dan op bovenstaande film.

Feike is binnen Van Wieren Watersport verantwoordelijk voor de verkoop, de service en algehele leiding. Zijn specialisme is met name de zwaardere Yamaha & Mercury buitenboordmotoren.

Feike is de watersport met de paplepel in gegoten (zie ook de historie). Na zijn mbo opleiding electro-techniek en dienst is hij gaan werken bij een watersportbedrijf te Sneek. Hier werkte hij al enige jaren als vakantiekracht en weekendhulp. In de jaren dat hij hier werkzaam is geweest heeft hij alle ins en outs van Mercury zich eigengemaakt.

Vervolgens is hij ruim 12,5 jaar als technisch specialist bij Yamaha Motor Europe werkzaam geweest. Als technisch specialist was hij o.a. verantwoordelijk voor het testvaren van alle marine producten van Yamaha, gaf hij technische instructies en trainingen aan landvertegenwoordigers van Yamaha in heel Europa en deed hij de begeleiding van introducties van de nieuwste Yamaha marine producten.  Als Productmanager (2008-2011) was hij verantwoordelijk voor de Yamaha binnenboordmotoren.

Elbrich is binnen Van Wieren Watersport verantwoordelijk voor de administratie, communicatie, marketing, de planning en heeft samen met Feike de algehele leiding.