Yamaha

Yamaha buitenboordmotoren

Yamaha buitenboordmotoren

Mensen over de hele wereld die van het water houden kiezen voor de stille, betrouwbare kracht van Yamaha om optimaal te kunnen genieten. Waarom? Omdat geen enkele andere buitenboordmotor zoveel vertrouwen geniet en kan bogen op zoveel ervaring achter zijn naam.

De kracht van innovatie

Een belangrijke factor bij de creatie van het ‘Yamaha verschil’ is hun toewijding aan technische innovatie. Zij zijn wereldwijd pioniers bij vele technische ontwikkelingen, van revolutionaire motorconstructies tot ingenieuze inlaat- en uitlaatsystemen. Zij introduceerden ‘s werelds allereerste serie schone, zuinige en betrouwbare viertakt buitenboordmotoren.

Betrouwbare, geavanceerde technologie

Het verbrandingsrendement is de cruciale factor. Daarom maakt Yamaha Marine gebruik van technologieën als VCT (Variable Camshaft Timing) en DOHC (Double Overhead Camshafts) voor optimale prestaties. Hun unieke technologieën hebben ook nog andere voordelen. De elektronische systemen bieden bijvoorbeeld digitale instrumenten, variabele sleeptoerentalregeling, en het fantastische Drive-by-Wire gasbediening en schakelmogelijkheden. Ook het HelmMaster systeem is revolutionair.

Zonder compromis

Het pionierswerk op het gebied van schone verbrandingstechnologie stelt nieuwe normen zonder concessies te doen op vermogen en prestaties. Hierdoor zijn de nieuwe buitenboordmotoren nu sneller, stiller en zuiniger dan ooit. En alleen Yamaha biedt zoveel keus! Van de draagbare F2.5 tot de krachtige F350.

Onze kennis

Met de kwalitatief hoogstaande producten van Yamaha en met onze enorme kennis van Yamaha buitenboordmotoren, met name de zwaardere, kunnen we u altijd voorzien van het juiste advies.