Zodiac

Rubberboten, ribs & tenders

ZODIAC RUBBERBOTEN

Zodiac® staat symbool voor technologische voorsprong en ontwikkeling. De expertise van de verschillende divisies binnen Zodiac® gecombineerd met het zeer ervaren team van de R&D afdeling heeft al voor vele productinnovaties gezorgd.

De Thermobonding techniek die Zodiac® exclusief toepast bij de productie van haar modellen uitgevoerd in  StronganTM DecitexTM komt voort uit de ervaringen binnen de luchtvaartindustrie. Deze gerobotiseerde productietechniek, zorgt voor een versmelting op moleculair niveau van het materiaal, waardoor een perfect luchtdichte lasnaad ontstaat. Dit garandeert een vele male sterkere en luchtdichtere verbinding dan het traditionele plakken van de naden van een opblaasboot.

Voortdurende programma’s van marktonderzoek en ontwikkeling leiden tot het systematisch doorvoeren van vernieuwingen en het ontwikkelen van nieuwe modellen die daadwerkelijk aansluiten bij de eisen en wensen van de moderne watersporter. De introductie van de N-ZO modellen laten zien dat Zodiac® nog steeds de uitvinder en marktleider van de opblaasboot is. De unieke romp van deze modellen voldoen zelfs aan de eisen van de meest verwende watersport, gecombineerd met de legendarische kwaliteit waar Zodiac® bekend om staat.

Naast de productie van een uitgebreide lijn boten, levert Zodiac® ook als enige fabrikant een zeer groot assortiment van accessoires en onderdelen.
Zodiac® staat voor kwaliteit en continuïteit; u kunt met een gerust hart een Zodiac® product aanschaffen zonder zich zorgen te hoeven maken over het verkrijgen van Service, direct na de aankoop of voor de komende 80 jaar!

MODELLEN OVERZICHT

ZODIAC CADET RUBBERBOTEN