Buster boten

Scandinavische aluminium consoleboten.

Buster Boten

Wij zijn exclusief dealer voor Noord-Nederland van Buster. Buster Boats is de grootste ontwerper en fabrikant van aluminiumboten in Europa.

De meerderheid van de meer dan 125.000 aluminiumboten die de afgelopen 60 jaar zijn geproduceerd, zijn nog steeds in gebruik. Boten die de Buster naam dragen, zijn sinds 1976 geproduceerd, maar de geschiedenis van Buster is begonnen met de eerste Kello-boot vervaardigd in 1955. Het Buster-assortiment omvat 20 boten, waarvan de onder vier meter Buster Mini en de bijna tien meter Buster Phantom zijn de kleinste en grootste, respectievelijk.

Meer dan de helft van alle vervaardigde boten worden geëxporteerd. De fabrikant van Buster boten, Inhan Tehtaat Oy, is een dochteronderneming van Yamaha Motor Europe.  De productie is gevestigd in Ähtäri, Finland, terwijl het hoofdkantoor en de R & D-faciliteiten van het bedrijf zijn gevestigd in Raisio,Zuid-Finland.

Hieronder een kijkje achter de schermen bij Buster

 

Buster aluminiumboten

Naast de diverse downloads, film,  een aantal fotogalleries van de door ons afgeleverde Buster, o.a. een Buster S Fish, S met centerconsole, Buster M2, Buster X Buster XXL & een Buster M5s

.