Visboten

Buster, de aluminium visboot 

De Buster visboten

Dat de Finse Buster boten sterk en hufterproof zijn, is al jaren bekend en ook de reden dat deze zo vaak worden gebruikt bij bootverhuurders. Voor de sportvisserij zijn er veel modellen Busters die wat extra’s te bieden hebben. De populaire Buster M en S modellen kun je aanschaffen met een speciaal Fish-pakket met onder meer werpdek, hengelkast, visstoel en bracket voor de fronttroller. En dan is het alleen nog maar vroeg opstaan en genieten van je perfecte visboot en het ochtendgloren, zoals in onderstaande film… 

De diverse visboten

Buster heeft diverse modellen welke geschikt zijn om mee te vissen. De mini is zeer geschikt voor de kleinere wateren en goed trailerbaar. De Buster S is zowel met als zonder console beschikbaar en met of zonder werpdek, hengel opbergbox uit te voeren. Met een motorsteun voor een motorguide t.b.v. slepend vissen. Om je een indruk te geven van de Buster M voorzien van de diverse vis opties, zie bijgaande foto’s.

Naast de Buster mini, S & M zijn ook de grotere modellen zeer geschikt om te vissen, zo is het Buster Q scherm, het standaard navigatiescherm vanaf de M2 & L2, uit te breiden met een fisfhinder van Raymarine.

Buster visboten 

Bijgaand een aantal Busters die zeer geschikt zijn om mee te vissen. Zo is er de Buster mini voorzien van console, een Buster S voorzien van een werpdek en visstoel (met of zonder console) of een Buster Lx, XL of  XXL. Klik op de foto voor meer informatie over de  diverse beschikbare modellen. 

Voor meer informatie over een specifiek  model mail of bel ons

Buster mini sport

Buster S

Buster XL

Openingstijden

Ma 13.00-17.00
Di 13.00-17.00
Wo 13.00-17.00
Do 13.00-17.00
Vrij 13.00-17.00

Waar kan je ons vinden

Volg ons op