Zodiac Pro 5.5 combinatie Yamaha F100

door | okt 2, 2017 | Nieuws

Afgelopen winter werden zowel de nieuwe Yamaha F100 als de Zodiac rib, de Pr0 5.5 geïntroduceerd en hoe leuk is het dan om die als set te mogen leveren!

De nieuwe Yamaha F100 heeft o.a. meer vermogen, een betere acceleratie, is lichter, compacter, soepeler en stiller dan zijn voorganger.

De nieuwe Zodiac Pro 5.5 heeft een compleet nieuwe hull en daarmee de vaareigenschappen van een rib naar een nog hoger niveau gebracht!  Standaard is de rib voorzien van een donkergrijze buitenromp en voor het binnendek kun je kiezen uit; donkergrijs of lichtgrijs. Ook is er de keuze uit verschillende kleuren voor de drijver (rood, zwart of grijs).

De rib is naar wens volledig modulair in te delen met diverse stuurconsoles, bolsters, achterbanken en roll-bar.

Op de site van Zodiac een 3d configurator de diverse accessoire lijn mogelijkheden.

 

De door ons geleverde Zodiac Pro 5.5 is uitgevoerd met rode tubes, lichtgrijs binnendek, voorzien van de stuurconsole Pro HXLS, bolster Pro en een opklapbare achterbank.

De motor is voorzien van Seastar hydraulische besturing, de motorgegevens zijn te verkrijgen via het Simrad paneel, welke tevens zorgt voor de navigatie tijdens het varen.

Testvaart met de ons in ziens optimale propeller tikt ie de 70 km per uur aan.

 

Hiernaast een blik achter de schermen tijdens het opbouwen van de rib. Van binnenkomst als kale hull tot de eerste testvaart voor de juiste propeller bepaling.

Kom gerust langs om deze mooie combinatie in het echt te zien, hij is nog tot begin oktober bij ons te bewonderen!