Hier kun je ons vinden met onze Buster boten op stand 4007 & 4008. Dit jaar hebben we voor de Buster S (4,45 m), de M (4,80m) en de X (5,25m) gekozen. Een 3-tal modellen, die een goed overzicht geven van de Buster aluminium speedboten.

Kennis maken met het nieuwe Buster Q -systeem? Kom langs en aanschouw wat een mooi geïntegreerd en functioneel touchscreen scherm Buster heeft. Een 10 of 16″, met o.a. mogelijk-heden voor motormanagement, navigatie, radio & weersinformatie.

Vanaf modeljaar 2017 standaard in alle modellen vanaf de Buster M.

Wij houden van de fun & (gemotoriseerde) speed factor in de watersport en ons inziens mag de trend op dat gebied;  flyboarden, dan ook niet onbreken bij een evenement als Boot Holland.

In 2016 hebben we een aantal waterscooters klaar gemaakt voor flyboarden, jetpack & hooverboarden. Waaronder twee Yamaha VXS WaveRunners,  waterscooters met een 1800 cc, 4-takt, 16 kleppen-motor, voor Hydro Flight Nederland. Zij staan bij ons op de stand om jullie alles te vertellen over de mogelijkheden op het gebied van flyboarden, hooverboarden of met een jetpack door de lucht te vliegen. Ondertussen vertellen wij jullie alles over de door ons geleverde en aangepaste WaveRunners!

Nieuwsgierig? Je kunt ons vinden in de Frankenhal, standnr. 4007 & 4008!