De Buster XXL, een stijlvolle, ruime boot voor actief gebruik

Stijl en prestaties: de Buster XXL voor een veilige en plezierige tijden op het water.

De Buster XXL biedt voldoende en naar keuze aanpasbare ruimte voor actief samenzijn. Dankzij de sportieve prestaties en de vele uitrustingsopties, leent deze boot zich uitstekend voor personenvervoer, excursies, hengelsport, de meest uiteenlopende watersportactiviteiten en andere hobby’s.

Deze veilige, stabiele en ruime boot staat borg voor moeiteloze bediening en controle in elke situatie. Bovendien zijn extra,  gemakkelijk verwijderbare, zit/ opbergboxen als accessoire verkrijgbaar. Dit stelt u in staat om de boot aan te passen aan uw specifieke gebruiksdoel.

De handrails en bolders zijn gemaakt van roestvast staal en de stevige, brede zwemplatforms en de volwassen zwemtrap maken het verblijf op en rond de spiegel extra gemakkelijk. En mocht het weer plotseling omslaan, dan is de optionele tweedelige cabrioletkap snel in stelling gebracht, maar ook weer rap opgeborgen onder de afdekkap.

De stuurconsole is ergonomisch ontworpen, het geen onder andere tot uiting komt in de doordachte plaatsing van de bedieningsorganen rond de bestuurder. Gezeten op de stuurconsole geniet u volop van het enorme acceleratievermogen en de gemakkelijke dosering van het motorvermogen in een bereik van 90 tot 150 pk.

Specificaties

Lengte 6,29 m
Breedte 2,17 m
Gewicht droog 710 kg
Aantal personen 7
CE Design Certificaat C
Max. motorvermogen 110,3 kW / 150 pk