Team


Feike van Wieren
  • Verkoop 30%
  • Onderhoud 30%
  • Service - Advies 40%

Feike van Wieren

Feike is binnen Van Wieren Watersport verantwoordelijk voor de verkoop, de service en algehele leiding. Zijn specialisme is met name de zwaardere Yamaha buitenboordmotoren.

Feike is de watersport met de paplepel in gegoten (zie ook de historie van ons bedrijf). Na zijn mbo opleiding electrotechniek en militaire dienst is hij fulltime gaan werken bij watersportbedrijf te Sneek. Hier werkte hij al enige jaren als vakantiekracht en weekendhulp. In de jaren dat hij bij het Sneker watersportbedrijf werkzaam is geweest heeft hij zich alle ins en outs van Mercury eigengemaakt. Vervolgens is hij ruim 12,5 jaar als technisch specialist bij Yamaha Motor Europe werkzaam geweest. Als technisch specialist was hij o.a. verantwoordelijk voor het testvaren van alle marine producten van Yamaha, gaf hij technische instructies en trainingen aan landvertegenwoordigers van Yamaha in heel Europa en deed hij de begeleiding van introducties van de nieuwste Yamaha marine producten.  Als Productmanager (2008-2011) was hij verantwoordelijk voor de Yamaha binnenboordmotoren.

 

Elbrich van der Meulen
  • Verkoop 60%
  • Communicatie 20%
  • Administratie 20%

Elbrich van der Meulen

Elbrich van der Meulen is binnen Van Wieren Watersport verantwoordelijk voor de verkoop, de communicatie en de administratie. Elbrich heeft tot enkele jaren terug bij ABN AMRO bijna 15 jaar  ervaring opgedaan op facilitair / inkoop / contractmanagement & projectmatig gebied.

Jetze Marten de Jong
  • Onderhoud 75%
  • Service - divers 20%
  • Verkoop 5%

Jetze Marten de Jong

Jetze is binnen Van Wieren Watersport verantwoordelijk voor service en onderhoud.

Al op jonge leeftijd raakte Jetze geïnteresseerd in techniek. Het sleutelen aan motoren werd al snel een grote hobby en zo ontwikkelde hij spelenderwijs de noodzakelijke basiskennis en vaardigheden rondom de werking van motoren.

Na het voortgezet onderwijs koos hij dan ook bewust voor een studie Maritieme Techniek vanwege de veelzijdigheid in dit vak.  Installatietechniek, elektrotechniek en motortechniek komen hier samen. Hoewel hij daardoor als allround watersport medewerker op alle terreinen thuis is, is zijn grote passie nog steeds de motortechniek.

Hij werkte en liep stage bij diverse watersportbedrijven, o.a. bij VanDutch en Langweerdersloep en deed zijn eindstage bij Van Wieren Watersport. Sinds 2015 werkt hij hier als fulltime monteur en ontwikkeld hij zich verder door het volgen van diverse dealer trainingen.