Team

Uw buitenboordmotor specialisten!

Even bij ons binnenkijken om een indruk te krijgen van ons & ons bedrijf, klikt dan op bovenstaande filmpje.

 

Elbrich van der Meulen

Elbrich van der Meulen

Elbrich is binnen Van Wieren Watersport verantwoordelijk voor de verkoop, de communicatie & marketing, de planning en heeft samen met Feike de algehele leiding.

Elbrich van der Meulen heeft tot enkele jaren terug bij ABN AMRO & ING bijna 15 jaar ervaring opgedaan op facilitair / inkoop / contractmanagement &  projectmatig werkgebied.

Feike van Wieren

Feike van Wieren

Feike is binnen Van Wieren Watersport verantwoordelijk voor de verkoop, de service en algehele leiding. Zijn specialisme is met name de zwaardere Yamaha buitenboordmotoren.

Feike is de watersport met de paplepel in gegoten (zie ook de historie). Na zijn mbo opleiding electro-techniek en dienst is hij gaan werken bij een watersportbedrijf te Sneek. Hier werkte hij al enige jaren als vakantiekracht en weekendhulp. In de jaren dat hij hier werkzaam is geweest heeft hij alle ins en outs van Mercury zich eigengemaakt.

Vervolgens is hij ruim 12,5 jaar als technisch specialist bij Yamaha Motor Europe werkzaam geweest. Als technisch specialist was hij o.a. verantwoordelijk voor het testvaren van alle marine producten van Yamaha, gaf hij technische instructies en trainingen aan landvertegenwoordigers van Yamaha in heel Europa en deed hij de begeleiding van introducties van de nieuwste Yamaha marine producten.  Als Productmanager (2008-2011) was hij verantwoordelijk voor de Yamaha binnenboordmotoren.

 

Jetze Marten de Jong

Jetze Marten de Jong

Jetze is binnen Van Wieren Watersport verantwoordelijk voor service en onderhoud.

Al op jonge leeftijd raakte Jetze geïnteresseerd in techniek. Het sleutelen aan motoren werd al snel een grote hobby en zo ontwikkelde hij spelenderwijs de noodzakelijke basiskennis en vaardigheden rondom de werking van motoren.

Na het voortgezet onderwijs koos hij dan ook bewust voor een studie Maritieme Techniek vanwege de veelzijdigheid in dit vak. Installatietechniek, elektrotechniek en motortechniek komen hier samen.

Hoewel hij daarin als allround watersport medewerker op alle terreinen thuis is, is zijn grote passie nog steeds de motortechniek.

Hij werkte tijdens de opleiding bij diverse watersportbedrijven (o.a. bij VanDutch) maar kon zijn eindstage bij Van Wieren Watersport afronden en daarna zijn diploma MBO Watersporttechniek behalen.

Sinds 2015 werkt hij bij Van Wieren als fulltime monteur en blijft hij zich ontwikkelen door het volgen van trainingen bij Mercury en Yamaha.