Yamaha buitenboordmotoren

Mensen over de hele wereld die van het water houden kiezen voor de stille, betrouwbare kracht van Yamaha om optimaal te kunnen genieten. Waarom? Omdat geen enkele andere buitenboordmotor zoveel vertrouwen geniet en kan bogen op zoveel ervaring achter zijn naam, en niet te vergeten zo perfect is afgestemd op het varen zelf.
Mensen die er gewoonweg van houden om op het water te zijn. Vrienden die met elkaar volop genieten op het water. Watersportfanaten die de uitdaging van het water beheersen, die op welke individuele manier dan ook van de watersport genieten, vertrouwen op de toonaangevende prestaties van Yamaha.

De kracht van innovatie

Een belangrijke factor bij de creatie van het ‘Yamaha verschil’ is onze toewijding aan technische innovatie. Wij zijn wereldwijd pioniers bij vele technische ontwikkelingen, van revolutionaire motorconstructies tot ingenieuze inlaat- en uitlaatsystemen. Wij introduceerden ‘s werelds allereerste serie schone, zuinige en betrouwbare viertakt buitenboordmotoren.

Betrouwbare, geavanceerde technologie

Het verbrandingsrendement is de cruciale factor. Daarom maakt Yamaha Marine gebruik van technologieën als VCT (Variable Camshaft Timing) en DOHC (Double Overhead Camshafts) voor optimale prestaties. Onze unieke technologieën hebben ook nog andere voordelen. De elektronische systemen bieden bijvoorbeeld digitale instrumenten, variabele sleeptoerentalregeling, en onze fantastische Drive-by-Wire gasbediening en schakelmogelijkheden. Ook ons HelmMaster systeem is revolutionair.

Zonder compromis

Ons pionierswerk op het gebied van schone verbrandingstechnologie stelt nieuwe normen zonder concessies te doen op vermogen en prestaties. Hierdoor zijn onze nieuwe buitenboordmotoren nu sneller, stiller en zuiniger dan ooit. En alleen Yamaha biedt zoveel keus! Van de draagbare F2.5 tot de krachtige F350.

Onze kennis

Met de kwalitatief hoogstaande producten van Yamaha en met onze enorme kennis van Yamaha buitenboordmotoren, met name de zwaardere, kunnen we u altijd voorzien van het juiste advies.