Zondag 26 mei 2019

Yamaha Marine Proefvaardag

Op zondag 26 mei a.s. organiseert Yamaha Marine de Yamaha Marine Proefvaardag. Aan de steiger bij Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen liggen op zondag 26 mei veertien boten van tien verschillende bootmerken, klaar voor een proefvaart.

Je kunt vrijblijvend, zonder afspraak, een proefvaart maken. Wil je verzekerd zijn van een proefvaart, dan raden wij je aan om je vooraf via de website https://www.yamahaproefvaardag.nl aan te melden en aan te geven met welke boot je op die dag wilt proefvaren. Vervolgens krijg je per e-mail een bevestiging van de aanmelding en verdere instructies. Deelname aan de Yamaha Marine Proefvaardag is gratis en geschiedt op eigen risico.

Aanmelden

Tijdens de vorige twee edities was er erg veel belangstelling voor de mogelijkheid tot proefvaren. Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen is een uitgelezen locatie om proef te varen, iedereen heeft de ruimte op het water. Het strandpaviljoen biedt een prachtig uitzicht over het water en in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Iedereen is welkom! Op de website https://www.yamaha-proefvaardag.nl vind je alle informatie over de Yamaha Marine Proefvaardag.

De Yamaha Marine Proefvaardag wordt in samenwerking met onder andere de volgende bootmerken georganiseerd: Bon Boating, Buster, Capelli, DOCK, Linder, Pioner, Spirit, YAM en Yamarin. Wil je dit jaar met een van de Busters varen zoals vorig jaar ook de mogelijkheid was, kom dan zeker langs!