Niet met de cursussen van Vaarplezier!

Want zij combineren theorie en praktijk (uniek in Nederland!), waardoor je zeer goed voorbereid aan het examen kunt meedoen. En dat resulteert in onze hoge slagingspercentages!

De cursus Klein Vaarbewijs 1 van Vaarplezier bestaat uit één dag theorie (op diverse locaties door het land) en één dag praktijk (bij Van Wieren Watersport). Tijdens de theoriedag nemen ze alle stof door, leggen ze uit waar je speciaal op moet letten en hoe je belangrijke zaken gemakkelijk kunt onthouden.

Op de praktijkdag (aan boord van de Buster XXL bij Van Wieren Watersport) ga je met een aantal cursisten samen varen op een boot. Je leert aanleggen, de box invaren, het gebruik van de wielwerking van de schroef en hoe de boot goed vastgelegd wordt. En ga je het water op om de voorrangsregels, de verkeersborden en de betonning in de praktijk te zien én te oefenen.

AANBIEDING: Gratis Cursusboek

Om het nieuwe jaar goed te beginnen, hebben ze meteen een mooie actie: boek de Vaarplezier-cursus Klein Vaarbewijs 1 in januari bij ons en ontvang het cursusboek gratis! Deze cursus is niet alleen theorie, maar ook een hele dag praktijk. En dat is niet alleen nuttig, maar vooral ook erg leuk!

Wil je profiteren van deze actie, ga dan naar de pagina van vaarplezier-vaarbewijs, boek de cursus Vaarplezier Klein Vaarbewijs 1 en gebruik de actiecode: Januari2019. Je krijgt dan 15,– korting op de cursus. Vervolgens klik je ook het lesboek aan en heb je beide samen voor de prijs die de cursus normaal kost en heb je het lesboek dus feitelijk gratis!

Deze actie is geldig t/m 31 januari 2019 en niet in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen.