Ma-Fra, bootcare

Schoonmaakmiddelen voor je boot

Ma-Fra, het schoonmaakproduct voor je boot!

 

Van Wieren Watersport gebruikt het toonaangevende Italiaanse merk Ma-Fra, de producent van schoonmaak en beschermende producten voor je boot.
Ma-Fra biedt verzorgende producten voor het interieur en exterieur van alle soorten boten. Zo heeft Ma-Fra  producten speciaal gericht op het schoonmaken en beschermen van Opblaasboten en RIBs.
Alle Ma-Fra producten voldoen aan de allerlaatste ISO 14001 eisen wat een vergaande biologische afbreekbaarheid garandeert, zodat het milieu gespaard blijft.

Dolphy

Geconcentreerd professioneel schoonmaakproduct op natuurlijke basis, speciaal ontworpen voor het grondig schoonmaken van polyester delen. Gemakkelijk af te spoelen. Dolphy verwijdert zelfs het meest hardnekkige vuil zoals zwarte strepen, vogelpoep, zonnebrand en dergelijke. De uitgebalanceerde formule van DOLPHY met Polarite, het actieve bestandsdeel dat de boot beschermt tegen UV straling, is ontwikkeld in de Ma-Fra laboratoria, voorkomt het vroegtijdig oud worden van de gel-coat van de boot. Verder werkt DOLPHY als een polish en brengt het de oorspronkelijke kleur en glans van het polyester terug.

Shelly

Professioneel geconcentreerd product met natuurlijke surfactanten, ontwikkeld om uw rubberboot volledig schoon te maken. SHELLY verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken zoals zwarte strepen, vogelpoep, olie en zonnecrème. De uitgebalanceerde formule van SHELLY met Polarlite, het actieve bestandsdeel ontwikkeld in de Ma-Fra laboratoriums voor bescherming van de boot tegen UV straling, voorkomt verkleuring van het materiaal van de boot onder invloed van zonlicht.

Sealy

Speciaal beschermmiddel voor rubberboten op basis van unieke Polarlite bestandsdelen. Geeft een mooie glans en beschermt het materiaal van de rubberboot tegen vroegtijdig oud worden. De spuitbus zorgt voor het makkelijk en snel aanbrengen van de beschermende laag, die ook een mooie glans achterlaat.

Woody

Geconcentreerd professioneel product met natuurlijke surfactants, speciaal ontworpen voor het onderhoud en schoonmaken van boot teakdelen. WOODY is een 2 in 1  product. Onverdund kan het worden gebruikt voor het schoonmaken van zwaar vervuilde teakdelen, met behulp van de natuurlijke surfactants dringt het diep door in de vezels van het hout en verwijdert het effectief vuil, algen en vlekken. Het brengt de natuurlijke kleur van het teak hout terug zonder het hout te hoeven schuren.  Verdunt volgens de gebruiksaanwijzing, is het geschikt voor het reguliere onderhoud onder normale omstandigheden. WOODY bevat ook een watervaste wax die de vezels van het hout afsluit, het hout beschermt en de oorspronkelijke kleur terugbrengt. Werkt ook met zoutwater.

Waterline Clean

De ultieme waterlijn reiniger en kan ook zeer goed gebruikt worden om het onderwaterschip van elke boot te reinigen. Verwijdert moeiteloos en gemakkelijk aangroei en gele aanslag. Waterline Clean kan gedurende het seizoen gebruikt worden om de waterlijn van de boot te reinigen, zelfs wanneer de boot in het water ligt. Waterline Clean is volledig biologisch afbreekbaar, en toch zeer krachtig!

Tortuga Brill

Langdurig beschermende wax voor polyester en plexiglas. TORTUGA BRILL is een speciale wax die PTFE polymeren bevat welke ook gebruikt worden in de vliegtuig industrie. De beschermende eigenschappen zijn twee keer zo groot als bij conventionele wax middelen. In essentie worden na behandeling met TORTUGA GEL de open poriën van het polyester weer afgesloten door TORTUGA BRILL,  wat resulteert in een glasachtige glans en gladheid. TORTUGA BRIL wordt gebruikt door bootdealers en andere professionals vanwege het prachtige resultaat. Tast de originele kleur van het materiaal niet aan, en is silicone vrij.

Tortuga Gel

Vernieuwende polish voor polyester oppervlakken. TORTUGA GEL is een oplosmiddelvrij product op water basis. Het product bevat micro korrels die helpen de oorspronkelijke kleur terug te brengen en onzuiverheden uit het materiaal te verwijderen. TORTUGA GEL creëert een glasachtig resultaat en verwijderd kleine krasjes, ook uit plexiglas. TORTUGA GEL tast geen rubber aan. Het product kan zowel met de hand als met poetsmachine gebruikt worden. TORTUGA GEL is optimaal geschikt als voorbewerking voor een optimale behandeling met TORTUGA BRILL. TORTUGA GEL bevat geen silicone.

Idrostop

Maakt zonneschermen, afdekzeilen en alle overige materialen gebruikt als afdekking watervast. Dankzij de exclusieve werkende samenstelling, beschermt IDROSTOP het behandelde materiaal tegen vele vormen van vervuiling. IDROSTOP dringt diep in de vezels van het materiaal en stoot effectief vuil, water en hars af, terwijl het ook een grote antistatische werking heeft. IDROSTOP is geschikt voor alle synthetische en natuurlijke materialen en is kleurveilig.

Macky

Verwijdert vet, maakt schoon en ontsmet stof en skai bekleding. Verwijdert vlekken en houdt kleur in originele conditie. Verwijdert moeiteloos sporen van olie, zonnebrand crème en verwijdert vlekken veroorzaakt door vloeistoffen. MACKY verwijdert ook vieze geuren en garandeert het grondig reinigen van de te behandelen oppervlakten, snel, gemakkelijk en heeft een plezierige geur.

Mould off

“Mould off” schimmel verwijderaar is uitermate geschikt voor het verwijderen van schimmel vlekken van opblaasboten, bekleding, skai leder, dekzeilen, reddingsvesten en zonneschermen. “MOULD OFF” bevat geen chloor en heeft een prettige, frisse geur, is milieu vriendelijk en veilig voor alle materialen daar het kleuren niet aantast.

Sharky

Veelzijdig toepasbaar product, ontwikkeld om 2 typische boot problemen op te lossen: het verwijdert hardnekkige vlekken van fenders en reinigt grondig en bleekt plastic materialen. Dankzij de tweeledige werking van natuurlijke  surfactanten in SHARKY  worden verfresten, teer, en olievlekken moeiteloos verwijderd. SHARKY behoudt de soepelheid van PVC. SHARKY geeft verder uitstekende resultaten in het schoonmaken van verouderde PVC onderdelen en brengt de originele kleur terug van door de zon vergeelde onderdelen. SHARKY is niet vet en plakkerig, het bevat geen oplosmiddelen op basis van Chloor. Gebruik SHARKY niet voor routine gebruik.

Marly

Verzacht en vernieuwt skai bekleding. Maakt de bekleding soepel en zorgt voor een langdurige bescherming tegen uitdroging. Het brengt de originele glans en kleur terug, houdt het materiaal soepel en beschermt het tegen beschadigende invloeden van buitenaf. MARLY creëert een beschermende laag die het skai beschermt tegen vuil en weersinvloeden.

Squidy

Vernieuwt en polijst aluminium en licht metalen onderdelen van de boot, verwijdert roest en hernieuwt de glans van verchroomde onderdelen. Verwijdert gemakkelijk roest vlekken en andere verontreinigingen van rubber, polyester en skai bekleding zonder deze te beschadigen.