Onvergetelijk zomerplezier

De nieuwe Buster S staat zijn zijn mannetje tussen de concurrentie mede vanwege de moderne, strakke rompvorm. Deze opvolger dankt zijn status als uitgelezen en veelzijdige boot voor zowel binnenwater als kustwater aan zijn beproefde voorgangers. Het onderscheidt zit hem in het doordachte ontwerp en de slimme details die deze Buster bij uitstek geschikt maken voor zomerse uitjes op het water en als uitgelezen visboot. De nieuwe romp zorgt voor een lagere planeerdrempel, wat vooral goed te merken is bij volle belading.

De ultieme visboot

In de Buster-familie geldt de Buster S Fish als dé visboot bij uitstek; geschikt voor zowel meren als kustwateren. Voortgestuwd door een motor van 20 of 30 pk staat de unieke rompvorm bovendien borg voor zeer laag brandstofverbruik. Met de optionele boegmotor, kan de S Fish op zijn plaats worden gehouden of een vooraf ingesteld patroon afleggen (op voorwaarde dat de kaartplotter deze functionaliteit ondersteunt), zodat u zich volledig kunt concentreren op het vissen.

Deze boot is ontworpen voor de veeleisende visser die bovendien hoge eisen stelt aan zowel ‘all weather’ bestendigheid als robuuste afwerking.

Specificaties

Lengte 4,61 m
Breedte 1,81 m
Gewicht droog 259 (S) / 275 (S1 & Scc) kg
Aantal personen 4
CE Design Certificaat C
Max. motorvermogen 22,1 kW / 30 pk

https://youtu.be/qeRR-J2b-N4