Grote boot in een klein jasje

De Buster Mini is een praktisch roei- en motorboot, geschikt voor zowel de elektrische als benzinemotoren. De Mini is een onder verschillende omstandigheden voorspelbare beginnersboot en leent zich bijvoorbeeld prima als visboot of het vervoer van kleinere spullen. De boot is uitgerust met het revolutionaire ‘Easy Bail’-systeem: het zorgt ervoor dat regenwater gemakkelijk uit de boot kan lopen tijdens plané of als deze op de wal ligt*.

Ondanks zijn kleine formaat is de Mini een echte Buster, gebouwd volgens de ‘Aluminium Hull Technology’. Dankzij de aluminium constructie is de Mini duurzaam, onzinkbaar en vraagt geen onderhoud. Voor een kleine boot is de Mini opvallend ruim; drie personen met bagage vinden er gemakkelijk een plaatsje en dankzij het open karakter laat de Buster Mini zich gemakkelijk inruimen. De kuipvloer bestaat uit watervast multiplex en de zittingen zijn vervaardigd van vuilafstotend schuimmateriaal. Optioneel kan een speciaal roeipakket worden besteld, bestaande uit een set roeispanen en twee  roeidollen.

De Mini weegt slechts 100 kg en kan dus gemakkelijk aan wal worden getrokken en tijdens de winterstalling worden omgedraaid. Een ongeremde boottrailer is voldoende om de boot veilig achter een kleine auto te kunnen vervoeren.

* Geldt alleen bij gebruik van motoren vanaf 6 pk op planeersnelheid.

Nieuw voor 2018 is de Buster Mini Sport, de kleinste Buster uitgevoerd met een stuurconsole! Hoe leuk is dat als bijboot of als kleine stoere consoleboot! En met een Yamaha 9.9 PK buitenboordmotor haalt de Mini Sport de 35 km/uur.

De volledig aluminium gebouwde boot is een duurzame, veilige en sportieve boot. Het gepatenteerde EasyBail drainage systeem draagt bij aan het gebruiksgemak. Op de stuurconsole is genoeg ruimte voor een radio,  kaartplotter en / of vis sonar. Een windscherm is eventueel beschikbaar als accessoire.

De Mini Sport weegt slechts iets meer dan 160 kg, inclusief de motor en is daardoor een gemakkelijk trailerbare boot. En als je de motor verwijderd van de spiegel, kan de Mini Sport uit het water worden gehaald door twee volwassenen.

De Buster Mini Sport heeft net als de ‘gewone’  mini een lengte van 3,88 meter en een breedte van 1,49 meter.

Standaard uitrusting:

  • kabelbesturing
  • stuurconsole
  • achter, midden en voorbank
  • composiet vloer
  • Windscherm

Asseccoires:

  • Havencover
  • Roei set (Peddels & peddelshouders)
  • Bracket voor kortstaart

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Specificaties

Lengte 3,88 m
Breedte 1,49 m
Gewicht droog 111 kg
Aantal personen 3
CE Design Certificaat D
Max. motorvermogen 5,9 kW / 8 pk

Nb: Buster Mini Sport

Gewicht                                      119 kg

Max. motorvermogen                 10 pk