Nieuw jaar, nieuw vaarseizoen, nieuwe boten, nieuwe buitenboordmotoren, nieuwe plannen! We zijn weer van start en we hebben er zin in! 

De bootshows zijn al weer begonnen. Natuurlijk bezoeken we weer Boot Dusseldorf  deze week, dus mocht je er ook nog naar toe willen, dat kan nog t/m zondag. Daana gaan we in februari naar Boot Holland in Leeuwarden en gaan we de Helsinki boot show bezoeken. In maart sluiten we af met een bezoek aan de Hiswa.

We gaan naar al deze bootshows omdat wij graag op de hoogte zijn van de nieuwste modellen en die ook graag willen bekijken, voelen & ruiken. Zo zijn er ook dit jaar zijn weer nieuwe modellen boten en buitenboordmotoren, in deze nieuwsbrief een aantal die we jullie niet willen onthouden. 

Wil je komend seizoen proefvaren in een Buster of Joker of een waterscooter uitproberen? Hou onze website, nieuwsbrieven en onze social media dan in de gaten. Ook dit jaar kun je weer tijdens de diverse evenementen meevaren of proefvaren. En mocht je je vaarbewijs nog niet hebben gehaald of wil je varen in de Buster XXL, ga dan je vaarbewijs halen bij Vaarplezier

Yamaha F375 XTO

Het nieuwe model met 375 pk is een aanvulling op de Yamaha V8-serie. De nieuwe F375 XTO deelt veel van zijn geavanceerde technologie met de indrukwekkende 425 pk Yamaha V8 XTO en beschikt daardoor over diverse ‘primeurs’, zoals het brandstofsysteem met directe inspuiting en de volledig geïntegreerde elektrische stuurinrichting.

Yamaha F20
De geavanceerde technologie van Yamaha nu nog compacter. 

  • Optionele variabele sleeptoerentalregeling
  • Compatibel met digitale netwerkmeters van Yamaha
  • Power Tilt-optie
  • Krachtige dynamo 
  • Nieuw acculoos EFI systeem voor gemakkelijk starten
  • Vanaf medio maart in onze showroom

Joker Clubman 30 & de verbeterde Clubman 24


Beide Joker ribs hebben heerlijke rondzits achterin en voorin een heerlijk zonnebed, wat wil je nog meer?

De Clubman 24  is met zijn 7,5 meter en maximaal 300 PK is een heerlijke comfortabele snelle rib.

De Clubman 30 kan je met zijn 9.5 meter, max. 800 PK met recht een topper noemen, er zijn zelfs een douche, wc & wastafel aan boord. 

Mercury Marine steekt 80 kaarsjes aan

En wij vieren dat met ze mee!

Komend jaar viert Mercury Marine zijn 80-jarige bestaan met evenementen over de hele wereld.

Er wordt teruggeblikt op de indrukwekkende geschiedenis van innovatie en leiderschap in de scheepvaartindustrie. 

De nieuwe Mercury F5 op Gas
Mercury introduceert in Dusseldorf de nieuwe Mercury F5 Propane!

Zowel met de standaard als de Sailpower uitvoering kan je komend jaar op gas varen. Met je campinggastank ook je buitenboord varen. Hoe leuk is dat!