AANBIEDING | Yamaha Superjet model 2016


Nu in de aanbieding, de Superjet model 2016

De indrukwekkende kracht en acceleratie van de tweetaktmotor zijn gecombineerd met een slanke, ultralichte romp. Uitzonderlijke wendbaarheid en controle zijn het handelsmerk van de SuperJet™, waarmee u tegenstanders in bochten de baas bent door diep de binnenbocht in te duiken en messcherp te draaien. Het unieke ergonomische ontwerp met de afgeveerde eenheid van stuurkolom en stuur plaatsen de bestuurder op natuurlijke wijze in een comfortabele naar voren geleunde positie, met recht de meest ideale positie voor competitie gebruik. De SuperJet™ is er klaar voor!

Details

  • High Performance, tweecilinder Tweetaktmotor
  • Hyper Flow jetpomp van Ø144 mm en verstelbare straalmond
  • Roestvrijstalen impeller, speciaal ontwikkeld voor competitiedoeleinden
  • Korte afgeveerde stuurkolom
  • Geoptimaliseerde plaatsing van pomp en stavlak
  • Elektronisch geregelde, variabele ontstekingstiming
  • Automatische lenspomp
  • Efficiënte cilindervulling (kruisspoeling)
  • Beschermingssysteem tegen corrosie
  • Antislipmatten met vulling